Aktualności

Poznaniacy dzielą się życiem

23.04.2013 kupiec2.png

27 kwietnia pod nazwą "Poznaniacy dzielą się życiem" odbędzie sie event na który zaprasza Kupiec Poznański wraz z Regionalnym Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Poznaniu i  Drużyną Szpiku.

Moc atrakcji które bedą towarzyszyły podczas wiosennej zbiórki krwi znajdziecie na poniższym scenariuszu. Zaczynamy o godz.12:00

Scenariusz eventu

12:00 powitanie, przedstawienie idei i agendy wydarzenia [10 min]

12:10 konkurs x2 [10 min]

12:20 rozpoczęcie metamorfozy z BiBiuti [45 min]

12:30 występ szkoły tańca – Dancehall; 4-8 os. [10 min]

12:40 rozmowa z przedstawicielem Drużyny Szpiku [10 min]

12:50 fitness pokaz step + wzmacnianie (3 osoby) + konkurs fitness x1 [15 min]

13:05 zakończenie metamorfozy

13:15 koncert Hani Stach i Jacka Piskorza [30 min]

13:45 konkurs x2 [10 min]

13:55 rozmowa z Michałem Sokołowskim z RCKiK [10 min]

14:05 co się dzieje w Cafe Bebe - zabawy z dziećmi [10 min]

14:15 rozmowa z przedstawicielem Drużyny Szpiku [10 min]

14:25 fitness pokaz Power Pump (p. Jakub Chudziński) + konkurs fitness x1 [15 min]

14:35 konkurs x1 [5 min]

14:45 koncert Hani Stach i Jacka Piskorza [30 min]

15:15 rozmowa z Michałem Sokołowskim z RCKiK [10 min]

15:25 występ – Victor z Mariam- finaliści programu Got to Dance Tylko Taniec. [10 min]

15:35 konkurs x2 [10 min]

15:45 podsumowanie zbiórki krwi wraz z przedstawicielem RCKiK [10 min]

15:55 zakończenie eventu, podziękowanie i pożegnanie

 
O akcji rozmawialiśmy w środę w ONTV
 
Serdecznie zapraszamy!
 

Partnerzy